LOTTA SIRÉN
Not Alone
13.1.-31.1.2021

maalauksia

Chasing waterfalls, akryyli kankaalle, 89x116 cm, 2020

Tammikuun 2021 taiteilija on Lotta Sirén, joka on kahdessa vuodessa luonut itsestään melkoisen sensaation. Vielä 2018 hän opiskeli kauppakorkeakoulussa, Turussa. Hän oli silloin vain gradua vailla valmis ekonomi, kun taide astui hänen elämäänsä kuin pyörremyrsky. Elämään tuli suuria muutoksia; muutto takaisin pääkaupunkiseudulle, oman asunnon osto, maalaaminen. Kaikesta muutoksesta huolimatta hän päättäväisenä ihmisenä teki gradun valmiiksi ja valmistui.

Mieletön into luomiseen näkyy ja välittyy hänen töistään. Tunne on niin vahva, että se tavoittaa katsojan. Tästä osoituksena tämä meidän ihmemaalari myi ensimmäisen kolmen kuukauden alkavan taiteilijauransa aikana yli 50 teosta. Suosio tuli silloin Lotta Sirénille täytenä yllätyksenä. Miten paljon katsojat rakastavat hänen teoksiaan ja miten innostus ja suosio vain lisääntyvät. Mottona hänellä on tänä päivänä: Tee enemmän sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi ja tuntuu hyvältä.

Joulukuussa 2020 Lotan teoksia oli esillä Pariisissa paikallisessa taidegalleriassa ja nyt tammikuussa 2021 Saimassa Helsingissä. Hänellä on ollut jo yli kymmenen näyttelyä näiden parin vuoden aikana.

Tule ja nauti Lotan teoksista.

Lea Karttunen
galleristi

Lotta Sirén, akryyli, 2020

Lotta Sirén, akryyli, 2020

Lotta Sirén, akryyli, 2020