10.3. - 28.3.2021
Ritva Larsson

Ritva Larsson, Steissi, 2020, öljy, 100x120 cm

maalauksia Helsingistä


Ritva Larsson on helsinkiläinen taidemaalari, jolla on taidekoulutuksen lisäksi yhteiskuntatieteellinen tutkinto. Larsson työskentelee perinteisin tekniikoin ja välinein.

Tässä näyttelyssä kaikki hänen teoksensa ovat kuvauksia tämän päivän Helsingistä. Hetkiä elämästä ympäristössä, joka on muillekin tuttu, meille yhteinen. Helsinki on kaupunkina pieni suuri kaupunki. Viehättävä, täynnä monen tyyppistä estetiikkaa. Värikästä, harmaata, vihreää unohtamatta.

Ritva Larssonin teoksia on kokoelmissa sekä Suomessa että ulkomailla.

10.3. - 28.3.2021
Jouni Matias Onnela

JM Onnela, Matka – Journey, 2019, pronssi, k 30 cm, uniikki

pronssiveistoksia

Taiteellista koulutusta Onnelalla on runsaasti sekä pitkiltä että lyhyiltä kursseilta. Hän on saanut myös yksityisohjausta lähes parinkymmenen vuoden ajan.

Kuvanveistossa 1990-luvun lopulta lähtien hänellä on opintoja sekä muotoilussa että kuvanveiston tekniikoissa materiaaleina mm. kipsi, betoni, puu ja pronssi sekä sekatekniikat. Opettajina ovat toimineet mm. kuvanveistäjät Pertti Kukkonen, Taisto Rauta, Pasi Karjula, Raimo Jaatinen (myös pronssivalu), Ari Myllymäki ja Ari Koch.

Veistoksia, maalauksia ja grafiikkaa yksityiskokoelmissa kotimaassa ja ulkomailla mm. Itävalta, Saksa, Ranska, USA ja Venäjä.

Ritva Larsson, Tokoinranta, 2020, öljy, 100x120

JM Onnela, Renaissance, 2018, pronssi, terästapit, k 57 cm, uniikki.