SulonenJukka_maalaus_200px.jpg

Öljyvärimaalaus, Jukka Sulonen

SulonenKrisse_akvarelli_200px.jpg

Akvarellimaalaus, Krisse Sulonen

Orange and Other Colours 10.-28.2.2016
Maalauksia - Målningar

Krisse Sulonen  Jukka Sulonen

Orange and Other Colours on helsinkiläisten Krisse ja Jukka Sulosen ensimmäinen yhteisnäyttely heidän kotikaupungissaan. Aikaisemmin heidän töitään on ollut esillä Hangossa ja Andalucian Archezissa.

Jukka on ammatiltaan arkkitehti. Hän on aina maalannut, enimmäkseen akvarelleja, mutta tuttuja ovat hänelle myös öljyväri- ja akryylimaalaustekniikat.

Krisse on pedagokiikan maisteri. Hän on nyt löytänyt maalaamisen uudelleen vuosien tauon jälkeen. Akvarellimaalaus on hänen luontainen ilmaisuvälineensä. Hedelmät ja kukat muuttuvat Krissen akvarellimaalauksissa lähes abstrakteiksi väri-iloitteluiksi. Myös Jukka leikkii väreillä ”linjatauluissaan”, joiden innoittajina ovat luontomaisemissa vastaantulevat, ihmisen liikkumiseen liittyvät rakennelmat.

Krisse och Jukka Sulonen bor i Helsingfors och det här är deras första gemensamma utställning här. Tidigare har de visat sina målningar i Hangö och Archez i Andalusien.

Jukka jobbar som arkitekt och har alltid målat, mest akvarell. Han har också använt olja, akryl och andra tekniker. Krisse är pedagogie magister och har tagit upp måleriet igen efter en lång paus. Akvarell är hennes teknik. Hennes färgsprakande frukter och blommor blir nästan som abstraktioner. Också Jukka leker med färger i sina ”linjetavlor” som är inspirerade av byggnationer som han mött i naturen.

Tervetuloa tutustumaan Orange and Other Colours -näyttelyyn!

Lea Karttunen
galleristi